Stran za svoje delovanje uporablja piškotke (Cookies).

Mladi ponovno blesteli v znanju o energetiki

26 4 2017

Mladi ponovno blesteli v znanju o energetiki Družba GEN energija, ena ključnih podpornic projekta EN-LITE, ki tudi sama načrtuje in izvaja številne aktivnosti na področju krepitve energetske pismenosti, je včeraj organizirala zaključni kviz tekmovanja »Mladi genialci«.

Projekt EN-LITE prejel energetsko nagrado Financ za leto 2017

12 4 2017

Projekt EN-LITE prejel energetsko nagrado Financ za leto 2017 Pri projektu EN-LITE smo ponosni, da je komisija energetskih nagrad Financ za leto 2017 prepoznala vrednost in relevantnost našega projekta in mu podelila nagrado v kategoriji promocijski projekt URE/OVE.

EN-LITE in aprilska revija National Geographic Junior: tokrat o počitnicah in energiji

03 4 2017

EN-LITE in aprilska revija National Geographic Junior: tokrat o počitnicah in energiji Revija National Geographic Junior je v sodelovanju s projektom EN-LITE aprila že osmič gostila rubriko Energ(et)ično!

Projekt EN-LITE med finalisti za naj energetski projekt 2017

28 3 2017

Projekt EN-LITE med finalisti za naj energetski projekt 2017 Ob Dnevih energetikov poteka tudi glasovanje za naj energetski projekt 2017. Projekt EN-LITE se je umestil med finaliste v kategoriji Promocijski projekt URE/OVE.

Kmalu izide novo EN-LITE gradivo: Energija, sevanje, življenje

09 3 2017

Kmalu izide novo EN-LITE gradivo: Energija, sevanje, življenje V okviru projekta EN-LITE bomo kmalu izdali novo izobraževalno-ozaveščevalno gradivo z naslovom »Energija, sevanje, življenje: Dejstva in mitAi o sevanju v vsakdanjem življenju«.

EN-LITE in marčevska revija National Geographic Junior: tokrat o energiji, gibanju in mobilnosti

07 3 2017

EN-LITE in marčevska revija National Geographic Junior: tokrat o energiji, gibanju in mobilnosti Revija National Geographic Junior je v sodelovanju s projektom EN-LITE marca že sedmič gostila rubriko Energ(et)ično!

 

 

Zadnji tweeti

Družba GEN energija, ena ključnih podpornic projekta EN-LITE, je včeraj zaključila tekmovanje "Mladi genialci":… twitter.com/i/web/status/8…

4 days ago via Twitter Web Client

Proud to see a project we intiated years ago selected best energy promo project. Way to go @projekt_enlite!… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted 2 weeks ago via Twitter for iPhone • 1 retweet

 

Slovarček ključnih pojmov

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Učenje in poučevanje

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Energetska pismenost

Energetska pismenost je razumevanje lastnosti in pomena energije v vesolju, na našem planetu in v naših vsakdanjih življenjih. Pomeni več kot le vedetiin razumeti

Preberi več...

Na vrh