Stran za svoje delovanje uporablja piškotke (Cookies).

EN-LITE na marketinško-medijski poletni šoli Energetike.NET

12 6 2017

EN-LITE na marketinško-medijski poletni šoli Energetike.NET Projekt EN-LITE letos sodeluje na marketinško-medijski poletni šoli, ki jo organizira Energetika.NET. V programu šole bosta predavala člana projekta EN-LITE prof. dr. Marko Marhl iz Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru in Pia Gaber, mlajša svetovalka v agenciji Consensus, ki je komunikacijski partner projekta EN-LITE.

Predstavitev stališč EN-LITE na strateški energetski konferenci Razmislek o energetiki

07 6 2017

Predstavitev stališč EN-LITE na strateški energetski konferenci Razmislek o energetiki

EN-LITE in junijska revija National Geographic Junior: tokrat o energiji in oceanih

06 6 2017

EN-LITE in junijska revija National Geographic Junior: tokrat o energiji in oceanih Revija National Geographic Junior je v sodelovanju s projektom EN-LITE junija že desetič gostila rubriko Energ(et)ično!

Izšlo je novo gradivo projekta EN-LITE: Energija, sevanje, življenje

09 5 2017

Izšlo je novo gradivo projekta EN-LITE: Energija, sevanje, življenje Izdali smo novo izobraževalno-ozaveščevalno gradivo, tokrat o sevanju v vsakdanjem življenju.

EN-LITE in majska revija National Geographic Junior: tokrat o energijski učinkovitosti

08 5 2017

EN-LITE in majska revija National Geographic Junior: tokrat o energijski učinkovitosti Revija National Geographic Junior je v sodelovanju s projektom EN-LITE amaja že devetič gostila rubriko Energ(et)ično!

Mladi ponovno blesteli v znanju o energetiki

26 4 2017

Mladi ponovno blesteli v znanju o energetiki Družba GEN energija, ena ključnih podpornic projekta EN-LITE, ki tudi sama načrtuje in izvaja številne aktivnosti na področju krepitve energetske pismenosti, je včeraj organizirala zaključni kviz tekmovanja »Mladi genialci«.

 

 

Zadnji tweeti

Vabljeni na marketinško-medijsko poletno šolo @Energetika_SLO. Letos v programu tudi EN-LITE bit.ly/2skp0bW

2 weeks ago via TweetDeck

V torek smo sodelovali na konferenci Na poti k Energetskemu konceptu Slovenije: bit.ly/2rBM4kGtwitter.com/i/web/status/8…

3 weeks ago via TweetDeck

 

Slovarček ključnih pojmov

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Učenje in poučevanje

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Energetska pismenost

Energetska pismenost je razumevanje lastnosti in pomena energije v vesolju, na našem planetu in v naših vsakdanjih življenjih. Pomeni več kot le vedetiin razumeti

Preberi več...

Na vrh