Stran za svoje delovanje uporablja piškotke (Cookies).

Novo v iEnergiji: o pomenu hidroelektrarn pri zagotavljanju prožnosti proizvodnje

23 3 2018

Novo v iEnergiji: o pomenu hidroelektrarn pri zagotavljanju prožnosti proizvodnje Spletna platforma iEnergija je od danes bogatejša za intervju s Samom Fekonjo, vodjo projektov v družbi Dravske elektrarne Maribor.

Letno poročilo EN-LITE za 2017

14 3 2018

Letno poročilo EN-LITE za 2017 Objavili smo poročilo o aktivnostih društva EN-LITE v letu 2017.

Novo v iEnergiji: O rabi energije v industriji

01 3 2018

Novo v iEnergiji: O rabi energije v industriji S pomočjo SURS smo objavili podatke o rabi energije v industriji. V predelovalnih dejavnostih predstavljata največji, kar 80-odstotni delež energentov elektrika in zemeljski plin.

Novo v iEnergiji: Dejan Paravan o aktivnih odjemalcih

15 2 2018

Novo v iEnergiji: Dejan Paravan o aktivnih odjemalcih V iEnergiji objavljamo intervju z dr. Dejanom Paravanom, direktorjem strateškega inoviranja v družbi GEN-I.

Novo v iEnergiji: Intervju z Laurentom Schmittom, ENTSO-E

01 2 2018

Novo v iEnergiji: Intervju z Laurentom Schmittom, ENTSO-E »Sistemski operaterji se razvijajo, da bi bolje služili družbi,« v intervjuju za iEnergijo poudarja Laurent Schmitt, generalni sekretar ENTSO-E, Evropskega združenja sistemskih operaterjev elektroenergetskega omrežja.

O poslanstvu in ambicijah digitalne platforme iEnergija

30 1 2018

O poslanstvu in ambicijah digitalne platforme iEnergija Oglejte si video izjavo mag. Mojce Drevenšek, komunikacijske urednice digitalne platforme iEnergija, o poslanstvu in ambicijah iEnergije.

 

 

Zadnji tweeti

#En.odmev018! Rekordno število udeležencev in odlično vzdušje! @Energetika_SLO @Energetika_SEE @SAP @ATKearneytwitter.com/i/web/status/9…

Retweeted 2 weeks ago via Twitter for iPhone • 17 retweets

SEROI+ methodology developed by @InterregErudite for creating digital services with high social, economic and envir… twitter.com/i/web/status/9…

Retweeted 3 weeks ago via Twitter for iPhone • 5 retweets

 

Slovarček ključnih pojmov

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Učenje in poučevanje

Raziskave na področju učenja in poučevanja so veliko prispevale k razumevanju procesa učenja in k razvoju učinkovitih metod poučevanja. 

Preberi več...

Energetska pismenost

Energetska pismenost je razumevanje lastnosti in pomena energije v vesolju, na našem planetu in v naših vsakdanjih življenjih. Pomeni več kot le vedetiin razumeti

Preberi več...

Na vrh